Podcast — Wat is er misgelopen met Pad en Stoel ? — Ik vraag Dus ik ben special

Zjef Van Acker
2 min readMar 26, 2021

De laatste twee maanden waren er geen podcast of artikelen in de typische stijl van “Ik vraag Dus ik ben”. Geen diepgaande analyses van maatschappelijke of persoonlijke problemen en ook geen intense intellectuele gesprekken met experts.

Zjef pad en Stoel Ik vraag dus ik ben

De laatste twee maanden was ik aan het schrijven over Pad en Stoel, een fantastisch stadslandbouw- en paddenstoelen project dat helaas werd stopgezet wegens…

Wel, wat nu net de reden was waarom dit fabelachtig en populair project werd stopgezet, dat kom je te weten in deze podcast en artikelenreeks.

Je kan de podcast beluisteren (in het Nederlands) op Spotify, Anchor, Breaker, Google podcasts, Apple podcasts, Overcast, Pocketcast en Radio Public.

Of je kan er ook gewoon over lezen in de volgende drie artikelen: How not to run an urban mushroom farm: Part I, Part II en Part III.

Auteur: Zjef Van Acker
Editor: Els de Graef

Ps0: Van persoonlijke levensvragen tot brede maatschappelijke thema’s, met “Ik vraag Dus ik ben” onderzoeken we de werkelijkheid, met als doel om van de wereld een betere plek te maken.

ps1: Samen stellen we meer en betere vragen. De creatie van deze artikelen en podcasts kan je steunen door mecenas te worden. Vanaf €2/per maand kan je onderwerpen en experts voorstellen. Dit kan je doen via www.patreon.com/zjefvanacker

Ps2: Je kan ook heel hard helpen door de artikels en podcasts te verspreiden via jouw netwerk! En ook door eerlijke feedback te geven. Stuur hiervoor een mailtje naar zjef@ikvraagdusikben.be

Ps3: Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, klik hier en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ik vraag dus ik ben logo

--

--

Zjef Van Acker

Writer, podcast-host & applied philosopher. Manifesting ideas and strategies for a global ecosystem society!